E R M I S A W A R D S
Τίνα Μαρούλη

Τίνα Μαρούλη


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis AD | Καταχωρίσεις, Ραδιοφωνικά Μηνύματα & Υπαίθριες Διαφημίσεις και Ermis Print & Outdoor Craft

Tίνα Μαρούλη. Ένα όνομα που συνδυάζεται πάντα με θετική ενέργεια, πλατύ χαμόγελο και πολύ σγουρό μαλλί!

Συμπληρώνοντας σχεδόν 30 χρόνια στη διαφήμιση, είναι ένα από τα έμπειρα στελέχη στο χώρο, με σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει στο βιογραφικό της ένα αξιόλογο αριθμό βραβείων στα Ermis Awards, στα Effies Awards αλλά και σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού, με παρουσία ως φιναλίστ στο Cannes Lions Festival και στα Golden Drum Awards.

Στα χρόνια της καριέρας της συνεργάστηκε με μεγάλα και αγαπημένα ονόματα της διαφήμισης της Ελλάδας όπως ο Γιάννης Ευσταθιάδης, ο Κώστας Πολίτης, ο Γιάννης Σιδέρης, ο Θοδωρής Περδικάκης και ο Λάζαρος Ευμορφίας αλλά και του εξωτερικού όπως ο Αdrian Botan Chief Creative Officer Europe, Global ECD στο McCann Erickson Wolrdgroup, και ο Pedro Pina VP, Global Client and Agency Solutions στην Google. Με προϋπηρεσία σε διαφημιστικές εταιρίες όπως η TBWA, η Ogilvy, η DDB, η Mullen Lowe Athens, η attp και η ΜcCann Erickson έχει διαχειριστεί τοπικούς αλλά και μεγάλους πολυεθνικούς λογαριασμούς όπως Carlsberg, Bacardi Martini, Coca-Cola, Shell, Praktiker, 3E, Karenta Audi, Volkswagen, GM Opel κ.α. 
Προστέθηκε στο δημιουργικό δυναμικό της Wunderman Thompson το 2017, με λογαριασμούς όπως Vodafone, ΔΕΛΤΑ, ΑΒ  Βασιλόπουλος και Ζαγόρι.

Με επαγγελματισμό, αφοσίωση, ομαδικό πνεύμα και χιούμορ δεν σταματά να «μαθαίνει» ενώ με ένα έμφυτο ταλέντο στο σχέδιο, την εικόνα αλλά τη μουσική καταφέρνει να συνδυάζει και την αγάπη της για την τέχνη. Τώρα, πώς μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει κι ο  αθλητισμός… εκείνη μόνο ξέρει.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ