E R M I S A W A R D S
Μαρία Τζελέπη

Μαρία Τζελέπη


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis PR

Η Μαρία Τζελέπη γεννήθηκε στα Γιάννενα, μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στην Αθήνα και στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master of Management, από το University of Technology του Σίδνεϋ. 

Έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας, στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις. Το millennium, τη βρήκε να εργάζεται στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϋ, παράλληλα με το μεταπτυχιακό της.  Από εκεί, το ολυμπιακό κίνημα την έφερε στην Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004, από όπου μετακινήθηκε στην Ogilvy, όπου και παραμένει, μέχρι σήμερα. Στην Ogilvy, η Μαρία έχει διαχειριστεί σημαντικό αριθμό πελατών από πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως, τρόφιμα και ποτά, τηλεπικοινωνίες, υγεία και wellness και πολλούς άλλους.

Σήμερα, έχει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας PR&Influence, έχοντας στην ευθύνη της το PR capability της εταιρείας. Έχει συμμετάσχει στα ERMIS Awards ως μέλος της Κριτικής Επιτροπής PR τρεις φορές, ενώ, έχει βραβευθεί πολλές φορές, ως μέλος διαγωνιζόμενων ομάδων. 

Εκτός δουλειάς, δηλώνει wannabe runner και fan της κηπουρικής και των αστυνομικών μυθιστορημάτων.
Είναι μητέρα δύο αγοριών.

 
 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ